Popüler Yayınlar

Sayfalar

8 Temmuz 2009 Çarşamba

TÜRKİYE ÇEÇEN KOMUTANLARI RUSYA' YA TESLİM EDİYOR

TÜRKİYE ÇEÇEN KOMUTANLARI RUSYA' YA TESLİM EDİYOR...

Emanete İhanet Edemeyiz.
Çeçen Kardeşlerimizi Ülkemize kabul etmiş yer göstermişsek ki bu müslüman olarak görevimiz Onlar bizim emanetimizdir. Koca 72 Milyonluk ülke onlara en iyi şekilde sahip çıkmak her türlü ihtiyacını karşılamak vazifemizdir. Onlar bizim namusumuzdur. Biz bunlara sahip çıkamamışız üç kıymetli kardeşimiz hem de emanette iken öldürülmüşler. Bunda hepimiz suçluyuz Allah Teala bunun hesabını bize soracaktır. Şimdi kalanlara en iyi şekilde bakmamız gerekirken bakamıyoruz, sahip çıkamıyoruz deyip sınırdışı edersek nereye gidecekler Rusların kucağına yani ölüme terketmiş oluruz. Nerede kaldı insanlığımız nerede kaldı Müslümanlığımız. Bu emanete ihanettir. Biz bu tutumumuzla yarın Çeçen kardeşlerimizin durumundan daha kötü duruma düşebiliriz... Bu durumda bizim burda yapmak istediğimiz bir grup oluşturmaktan ziyade,cumhurbaşkanlığı,başbakanlık ,siyasi partiler ve bütün kurum ve kuruluşlara sürekli bicimde bunun bir ihanet olduğunu mail yollarıyla bildirmektir...Şayet bu insanları politika kurbanı yaparak ,hiç birimiz tarih önünde bu ihanetin vebalini kaldıramayız...

CAHAR DUDAYEV 'İN TÜRKLER İCİN SÖYLEDİKLERİ...

''Türkiye hem Türk dünyasının, hem de İslâm aleminin ümit ışığıdır. Bu ışığın sönmesi hem İslâm aleminin, hem de Türk dünyasının karanlığa gömülmesi demektir."

Türkleri çok seviyorum. Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur...

Tarih boyunca İslâm alemi Türklerden faydalanmıştır. Türkler güçlü oldukça İslâm alemi rahat ve huzur içinde olmuştur; zayıfladıkça, İslâm alemi ezilmiş ve horlanmıştır. Türkler İslâm'ın koruyucu gücü olmuşlardır.

Ancak ne yazık ki, bazı İslâm ülkeleri, emperyalist güçlerin oyununa gelerek Türklere ihanet etmişlerdir. Türklere ihanet ederek arkadan vuranlar belasını bulmuştur. Bugün bazı İslâm ülkelerindeki çıkmazlar ve sıkıntılar, bu tarihi hatanın bedelidir.

Şimdi gururla söylemek istiyorum ki, Çeçenler tarih boyunca Türklere bağlı kalmışlar ve tarihin hiçbir döneminde ihanet etmemişlerdir.

Bugün ise, Türkiye'yi yönetenler o yüce değerlerden çok uzaklar. Halbuki Türk milleti, maddi ve manevi değerlerine bağlı olduğu sürece yücelmiş ve yükselmiştir. Ve dünya tarihinin akışına yön vermişlerdir.O yüce değerlerden ayrıldıkça küçülmüşler ve sıkıntılara düşmüşlerdir.Unutulmasın ki, Türkiye hem Türk dünyasının, hem de İslâm aleminin ümit ışığıdır. Bu ışığın sönmesi hem İslâm aleminin, hem de Türk dünyasının karanlığa gömülmesi demektir"

Cahar Dudayev (1944 - 1996)

Cahar Dudayev'in dostluklarına güvenilir sözünü ,Dost elinden satarak göstermenin eşiğinemi Geliyoruz...

Yoksa (HZALİ) nin sözü gibi HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR 'müdür...

BÜTÜN KURUM VE KURULUŞLARA YOLLANACAK OLAN YAZI VE İLETİŞİM ADRESLERİ VERİLECEKTİR...

VE ARKADAŞLARIMIZI HABERDAR EDELİM ,EDELİM ÇÜNKÜ BU BİR VİCDAN MUHASEBESİDİR...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Timurtaş hoca, Timurtaş uçar hoca efendi,laik dü,zen,kominist gençler,timur taş hoca mp3,timr taş hoca video izle,yeni sohbetler,deccal,şeytan ,cin,peri,hurafe,yecüc-mecüc,kimdir,yaratılış gayesi,insandaki deha