Popüler Yayınlar

Sayfalar

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Uğur Dündar yine yaptı yapacağını - İzle


Uğur Dündar yine yaptı yapacağını - İzle
Uğur Dündar'la Star Haber'i dün akşam izleyenler gözlerine inanamadı. İşte nedeni...
Yazı Boyutu 10 12 14 16


Samanyoluhaber.com'u çok yakından takip ettiğini bildiğimiz Uğur Dündar, dün akşam bu gerçeği bir kez daha teyit etti. Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunumuyla ekrana gelen Star Haber, dün akşam "baştan sona sadece tek bir haberde özel haber" logosunu kullandı.

SAMANYOLUHABER.COM TAKİPÇİLERİ GÜNDÜZ ÖĞRENMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "Baronların kendisinin karşısına ortak aday çıkardığı"nı söylemiş, seçim sürecinde planlı bir oyun oynandığını savunmuş ve "onların baronları varsa benim de Efendim var" diyerek Mekke’ye gitmişti. Kabe’yi ziyaret edip Umre yapan daha sonra Medine’ye geçerek Mescid-i Nebevi’de dua eden Gökçek'in ziyaretini Samanyoluhaber takipçileri dün sabah saatlerinde öğrenmişti.

UĞUR DÜNDAR "ÖZEL HABER" DEDİ AMA..

Haberimizi "kaynak belirtmeden" ekrana getiren Uğur Dündar'lı Star Haber'i "anlamak" ve "günaydın" demek tabi ki "sadece gerçekler"i size ulaştıran Samanyoluhaber.com okurlarına nasip oluyor. Bizi takip ettiği kadar "onun yakın takibinde olduğumuzu" hatırlatırken, spekülasyondan uzak, doğru, dürüst ve hızlı habercilik anlayışını benimseyenlerin "buluşma adresinden" herkese selamlarımızı iletiriz.

İŞTE STAR HABER'DEKİ "TANIDIK" HABER



"Dündar'a bir haller oldu" denilen bir olay daha vardı Star Haber'de; Uğur Dündar hem Erdoğan'ı hem Unakıtan'ı övdü. Neden mi, İzleyin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Timurtaş hoca, Timurtaş uçar hoca efendi,laik dü,zen,kominist gençler,timur taş hoca mp3,timr taş hoca video izle,yeni sohbetler,deccal,şeytan ,cin,peri,hurafe,yecüc-mecüc,kimdir,yaratılış gayesi,insandaki deha