Popüler Yayınlar

Sayfalar

9 Temmuz 2009 Perşembe

BİNBİR GECE'DE BİNBİR REZALET TECAVÜZ DİYALOGLARI

!..

Tecavüzcü Coşkun'un bile aklına gelmeyecek Türk televizyon tarihinin en rezil diyaloğu...
12 Ekim 2008 Pazar 09:02

Türk televizyon tarihinin kara listesine geçecek o diyalog Kanal D ekranında yayınlandı. Binbir Gece adlı dizide tecavüzcü Coşkun'un bile aklına gelmeyen sözler sarfedildi. İşte prime time'da yayınlanan dizide geçen o rezil diyaloglar.

- Abi yapma..

- SENİ MESLEK SAHİBİ YAPACAĞIM

sözleriyle başlayan bir tecavüz sahnesi KÖTÜ MÜ OLDU MESLEK SAHİBİ OLDUN'la bitiyor.

EN ÇOK İZLENEN DİZİDE FUHUŞA ÖVGÜ-TEŞVİK

Binbir Gece dizisinde Ali Kemal'den boşanmaya hazırlanan Ahu, dost bildiği kadın tüccarlarının eline düşmüştü. Adam, Ahu'ya ağrı kesici diye uyku hapı verip, "Şimdi seni meslek sahibi yapacağım" diyerek tecavüz etti. Ahu uyandığında acı gerçekle karşılaştı. Adam, "Ne bozuluyorsun? Seni meslek sahibi yaptım işte. Artık benim söylediğim işlere gideceksin" dedi.

ZATEN İŞSİZDİN BAK FENA MI OLDU(!)

Ahu, itiraz etti. Adam konuşmayı sürdürdü: "Ne yani? Elinde mesleğin mi var? Sekreterlik mi yapacaksın, yoksa evlere temizliğe mi gideceksin?" O sırada adamın beraber yaşadığı sermayesi eve geldi. Adam, kadını örnek gösterdi: "Bak, çalışan nasıl çalışıp, kazanıyor... Bu kadın var ya, şimdi dördüncü evini satın alıyor, n'aber?.."

SAHİ BEN DE YAPABİLİR MİYİM

Ve Ahu ikna olmuş gibiydi: "Yapabilir miyim sahiden?.." İşsizliğin kol gezdiği, insanların büyük bölümünün açlık sınırında gezdiği bir ülkede, en çok izlenen dizilerden birinde, zavallıların kolayca aklını çelecek korkunç bir mesaj... (Ensonhaber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Timurtaş hoca, Timurtaş uçar hoca efendi,laik dü,zen,kominist gençler,timur taş hoca mp3,timr taş hoca video izle,yeni sohbetler,deccal,şeytan ,cin,peri,hurafe,yecüc-mecüc,kimdir,yaratılış gayesi,insandaki deha